Werken bij BBio

Bij Bilthoven Biologicals klaren we samen de klus: vaccins produceren om kinderen wereldwijd een gezonde toekomst te kunnen bieden. Daarvoor zijn veel vaccins nodig! Om aan de vraag te kunnen voldoen, breiden wij onze productie uit door bestaande faciliteiten uit te breiden maar ook nieuwe faciliteiten te bouwen. In korte tijd groeiden we van 140 naar bijna 400 medewerkers. En we groeien nog steeds door. Daarom zoeken we vrijwel continu naar nieuwe collega’s in zowel de productie en controle van vaccins als in ondersteunende functies.

Bij Bilthoven Biologicals werkt u in een dynamische omgeving waar geen dag hetzelfde is. Wij vinden het vanzelfsprekend dat onze medewerkers zich bewust zijn van de verantwoordelijkheid die het produceren van vaccins met zich meebrengt. Soms betekent dit net even een stapje harder lopen zodat vaccins op tijd op hun eindbestemming komen: bij de kinderen. Onze bedrijfscultuur kunnen we in weinig zeggende woorden omschrijven als transparant, resultaatgericht, flexibel, eigen initiatief, klantgerichtheid, eigen verantwoordelijkheid, samenwerken en nog veel meer. Maar we kunnen het ook kort zeggen: wij hebben hart voor kinderen. Daarom willen we hun met onze vaccins beschermen tegen infectieziekten. Vaccins die met zorg en liefde zijn gemaakt en voldoen aan de gestelde kwaliteitseisen.

Wilt u meewerken aan onze ambitie om wereldwijd kinderen te beschermen tegen infectieziekten en overweegt u ons te komen versterken? Kijk dan snel bij onze vacatures. Overigens, onze arbeidsvoorwaarden zijn prima in orde.